sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Year of the Dragon

Hello my dear friends!
Eletään vuotta 2012. En vielä oikein muista sitä, kun pitää kirjoittaa johonkin päivämäärä. Kehuskelen nyt vähän mun uudenvuoden lahjoilla >:D Sain mm. Britannian lippu -bilelaukun, koristetyynyn, verhot, juhlapaidan, Audrey Hepburn -leffakokoelman,lohikäärmepehmon ja massia :D Juu... :)
Juhlissa oli todella hauskaa! Ruoka oli taivaallista (mikä sai kaikki läsnäolijat myöhemmin murehtimaan lisäkiloista xD). Laulettiin, tanssittiin, ilotulitettiin! Oli ihmeelListä, että ennen uuttavuotta ei ollut lunta ollenkaan ja 31. päivä satoi lunta koko päivän taukoamatta :D Saatiin hyviä yökuvia :D (joita blogger ei anna mun lisätä >:( )

Nyt siitä on viikko. Kaikki Audrey Hepburn -leffat on katottu, aleshoppailut on aloitettu :) Vaikeaa taas tottua heräämään aikaisin aamuisin. Himoitsen kielletyksi hedelmäksi tullutta Vampire diariesin toista tuotantokautta. Oi miksi olet niin kallis? Vkontakte tekee minusta pilaa ja näyttää trollnaamaa, kun yritän vilkaista seuraavaa jaksoa! Kirottua!
Eilen teimme koko perheen voimin lihanyyttejä :P Olen hörppinyt tänään koko päivän teetä ja mussuttanut konvehteja katsellessani tv:tä... Hyvin tehokasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti