keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Egyptian diaries Part 1.

20.10.11 Ensimmäinen päivä kesässä! kello puoli kuusi...





Ehdin jo palaa tänään. Vielä silleen ihanasti, että silmälaseista jäi selvät rajat (oon panda) :D
Oli kauheasti imartelevia mainostajia, jotka hyökkäsivät aina huonoimmalla hetkellä. Yhdestä oli hyötyäkin, kun saatiin häneltä Darjan kanssa ilmaiset kasvonaamiot.
Vesipuiston mäet ovat huippuja! Sain olla elämäni ensimmäistä kertaa komeetta! :D Täällä on ihana, lämmin tuuli ja meren tuoksu leijuu ilmassa! Täällä on vuoria ja palmuja! Täällä on aivan ihanat parvekkeet! Tällä hetkellä istun juuri parvekkeella, kirjoitan ja katselen pimenevää iltaa tuulen helliessä hiuksiani. Aurinko laskee kaukaisten vuorten taakse. Näky on aivan uskomaton. Vuoret ovat niin kaukana, että näyttävät tasaisen vaaleanharmaalta. Vuorten yläpuolella on persikanvärinen himmeä loiste ja sen yllä syvän turkoosi loppumaton taivas.
Näin tänään lentokoneesta kauniita aavikoita ja mielettömän kauniin auringonnousun. Tuntui siltä kuin olisin elokuvassa tai ihanassa unessa. Näin tänään myös kameleita :D Rakennukset ovat täällä kauniin vanhanaikaisia! Vähän Kreikkalaistyylisiä :)
Kun istuskelen täällä parvekkeella ja mietiskelen huomaan, että olen onnellinen.





Näky parvekkeelta:


20.10.11 21:52

Kävimme illallistamassa ja eksyimme vähän seikkailemaan. Hajuöljypuoti, josta vitsikäs myyjä ei antanut meidän häipyä ostamatta. Ostin ihanaa egyptiläistä hajuöljyä nimeltä Kuningatar Hatchepsut. Näimme miten mies teki kuviollista mattoa. Seurasimme tanssivia lapsia. Söin muuten rapua ja aivan ihanaa pastaa, jonka taitava kokki teki katsellessani :D
Taivas on täällä sysimusta, mutta tähtiä on vähän.
Kävimme jälkiruoalla isossa, kauniissa hotellissa ja maistelimme kaikkea ihanaa ja pientä. Rakastan tätä all inclusive-järjestelmää. Ihan milloin vaan saa limsaa :) Näimme myös hienon tanssivat suihkulähteet-shown. Se oli lumoava. Tykkään tästä paikasta jopa enemmän näin myöhään illalla.
Hotellien kattokruunut ovat muuten uhh-ahh :D





Hotellimme:



21.10.11 n. 15:00

Kuumaah! Otsani paloi pahasti :( Otimme tänään aurinkoa ja uin ensimmäistä kertaa meressä. Toooosi suolaista! Siellä oli koralleja ja mielettömästi suloisia, värikkäitä kaloja. Näimme myös vedenalaisen käärmeen, joka hautasi itsensä hiekkaan. Ihan, kuin jossain luonto-ohjelmassa :P
Sitten oli aamiainen ja info. Sen jälkeen laskimme mäkiä ja otimme vähän kuvia. Lounaalla kiva mies teki meille hyvää salaattia.
Nyt olen huoneessa vähän lepäämässä. Muut ovat vesipuistossa. Soittimesta tulee I`m sexy and I know it xD Illalla menemme ehkä kaupungille katsomaan ostoskeskusten valikoimaa :)
Hypimme tänään myös sängyillä alasti Darjan kanssa xDD



21.10.11 20:35

Nukuin päiväunet, laittauduin nätiksi ja sitten menimme illalliselle. Ihania jälkiruokia, hymyileviä ihmisiä, melonia, nuudelia, cola-viskiä, kasvislättyjä, sitruunasalaattia, lihaa, sieniä... :)
Nyt katsomme tv:tä. Kaupungille mennään varmaan joku toinen päivä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti