sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Egyptian diaries Part 2.

22.10.11 01:07
Kävimme kiertelemässä ja kuvaamassa. Sen jälkeen nähtiin hullu Kobra show. Egyptiläinen kiekkohametanssi teki suuren vaikutuksen. En ymmärrä miten joku voi pyöriä ympäri niin nopeasti yli kymmenen minuutin ajan! O_O
Sitten minä ja Darja jäätiin discoon. Annoin palaa... ja nyt olen ihan poikki. Käsi tärisee! Hyvää yötä!

22.10.11 21:04
Tänään otimme taas aurinkoa ja uimme meressä :) Vesi oli tänään todella lämmintä. Kelluin siellä varmaan yli tunnin x)
Päivällä oli Miss Bikini-kisa. Oli hyvin pervo kilpailu :/ Kävimme myös belly dance-kurssilla :) Nyt illalla olimme kaupungilla. Taksit piipittää, kauppiaat kaupittaa... Sain kuitenkin ruokkia ja silittää viisikuukautista kamelia :3 Se oli mahdottoman suloinen! Löysimme hyvähintaisen marketin.
Kohta ollaan menossa Beach partyyn)

22.10.11 00:35
Kävimme rantabailuissa. Siellä oli Fire show, joka oli tosi hieno, kobra- ja anakonda show ja sitten afrikkalaista tanssia! Käärme-esityksessä mietin vain koko ajan miltä käärmeistä mahtaa tuntua, kun niitä härnätään koko ajan? Mitä ne ajattelevat, kun niiden päät ovat yhtäkkiä jonkun suussa?
Afrikkalaiset tanssit olivat siistejä :D Pääsimme myös mukaan tanssimaan! Myöhemmin kävimme discossa, missä oli aika tylsää. Nyt unten maille :)

23.10.11 16:02
Meressä oli tänään aivan mahtavia aaltoja! :D Sain jonkinlaisen kuvan kamelista puskasta kuvaten (oikeasti se maksais) xD Olen nyt poikien huoneen parvekkeella. Täällä on varjoista ja hieno näköala :) Aamulla sain rakkaudentunnustuksen >:D "I go to sleep, I see your face! I love you much!" xD Mies oli oikea baby face!!
Kävimme rannalla club dancessa, aerobicissa ja vesijumpassa x) Aerobic oli aika perseestä kyllä, mutta club dance ja vesijumppa olivat hauskoja :)
Pieni koti-ikävä . . . :)
Nyt on kyllä mahdoton pakkomielle hypätä tuonne uima-altaaseen ( toisesta kerroksesta xD)
Tänään menemme taas kaupungille. Sitten on Comedy show ja karaoke. Katsotaan jaksanko :D

23.10.11 23:11
Tänään sain tietää paljon Egyptin myyteistä ja uskomuksista. Amorphiksesta, onnenötökästä, elämänmerkistä, silmämerkistä... Maistoin myös riisisnickersiä :D Nyt on pää vähän kipeä :/

Blogger ei taaskaan halua tehdä kanssani yhteistyötä, joten tällä kertaa päivitys ilman kuvia.

24.10.11 13:29
Vielä viikko täällä :) Ruokimme tänään kaloja leivällä :P Niitä oli paaaaaaaljon! Erilaisia kauniita ja värikkäitä, eri muotoisia :3 Ne kutitti mun mahaa x)
Mun kamera meni lopullisesti rikki! Itkettää ja vituttaa! Miun raksu-paksuni 14,3 megapikselinen suloisuus ei mene enää edes päälle :_( Huomenna tarvitsisin kameraa just eniten! Menemme Utopia-saarelle! Se on hyvin jännä paikka! Se uppoaa joka yö 2-3 metriä ja katoaa täydenkuun aikaan! Me saadaan snorklata siellä! :) En malta odottaa! Sain korukaupasta "The meaning of the hieroglyphs"-kortin :D Minun nimeni sanoo, että olen vahva persoona ja joustava :D Haha! Katson millainen persoona tuo Tutankhamon oli: söi liian paljon, omaperäinen, lapsellinen, pitkän elämän elänyt, vahva, viisas, hauska ja joustava :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti